Website logo
Cere oferta
© Yes Agency 2023

Servicii

Web

Brand

Grafica

SEO

BRANDING

Curajos și îndrăzneț, BRANDING-ul dă startul discuției și scoate în evidență importanța unei legături reale cu clientul. Carismatic de fel, cu o identitate vizuală ușor identificabilă și uniformă, acesta atrage atenția rapid asupra lui, reușind să câștige încrederea tuturor.

DESIGN

DESIGN-ul dă o notă veselă discuției și, ca de obicei, intră în detalii, acele detalii care fac diferența. Creativitatea este la cote maxime, astfel că își canalizează inspirația în realizarea unei grafici pline de măiestrie, care își lasă amprenta asupra clientului încă din prima clipă. Secretul lui este pasiunea, combinată cu talentul și ambiția de a transmite sentimente, gusturi și valori în imagini și reprezentări grafice.

PROMOVARE ONLINE

PROMOVAREA ONLINE intră în discuție și începe să își dea cu părerea. Ne explică despre comportamentul consumatorului, despre schimbările pieței și cum să îți alegi publicul țintă. La explicațiile acesteia, Branding zâmbește satisfăcut, scopul i-a fost atins, și-a câștigat un aliat de bază.

STRATEGIA

Precaută, din colțul drept al încăperii, STRATEGIA gândește în perspectivă și ne vorbește despre cucerirea unui nou segment de piață și despre fidelizarea clienților. Timidă, dar deloc temătoare, ea dezvoltă planuri pe care le implementează cu succes.

GUERILLA MARKETING

Întârziat, dar plin de încredere în sine, GUERILLA MARKETING surprinde prin apariția sa. Vorbește despre campanii eficiente, iar în argumentarea sa inserează principii solide ca elementul surpriză, neobișnuitul, excepționalul.

WEB ȘI MENTENANȚĂ

Timorat și calculat, WEBSITE marșează pe importanța online-ului, încercând să-i convingă și pe ceilalți că un site responsive, cu un design atractiv, este cheia succesului. Însoțit de ofertele de MENTENANȚĂ, mai poți să-l ignori?

CREAȚIE VIDEO

CREAȚIA VIDEO intră brusc în discuție și punctează avantajele sale în fața competitorilor. Ea mizează pe faptul că e la mare căutare și pe înțelesul tuturor.

COPYWRITING ȘI SEO

COPYWRITING și SEO fac echipă bună, astfel că iau cuvântul deodată și punctează avantajele unui text bine scris, care îți captează atenția și te ajută să ajungi în top.

PRODUCȚIE PUBLICITARĂ

Punctul pe i în cadrul ședinței este pus de PRODUCȚIA PUBLICITARĂ, care, încrezătoare, pe alocuri autoritară, își folosește atuurile precum calitatea și competitivitatea prețurilor pentru a aduce cât mai multă vizibilitate și valoare.