Website logo
Cere oferta
© Yes Agency 2024

Echipa

Acum, că ți-ai făcut o idee despre ceea ce înseamnă Yes, este momentul să cunoști echipa!

Noi suntem oamenii care își storc creierii, desenează, șterg și iar desenează.

Noi suntem oamenii care scriu cu măiestrie cod și țin pasul cu tehnologia.

Noi suntem oamenii cu viziune.

Noi suntem echipa ta. Succesul tău este succesul nostru!

CEO

Mircea - mai mult decât omul cu ideile, este cel care le face să prindă viață, care te face să visezi și nu te lasă să renunți. Știe să-și păstreze calmul și să-și aleagă bine echipa, astfel că nimic nu îl poate opri din ceea ce și-a propus. Nu crede în imposibil și oricine îl pune la încercare va avea parte de o surpriză.

Project Manager

Irina - ține în frâu toate proiectele și se asigură că toată lumea știe ce are de făcut. Simpatică și comunicativă, punctuală și atentă, ea nu se mulțumește cu nimic mai puțin decât perfect.

Project Manager

Alexandra - aduce bucuria din lucrurile mici, despre care prea târziu realizăm că au fost cele mai importante. Face tot ce îi stă în puteri pentru a duce la bun sfârșit orice proiect.

Web Project Manager

Gabriela - mereu concentrată și atentă, adoră să găsească și cele mai ascunse greșeli. Nimic nu trece necorectat pe lângă ea.

Specialist Marketing

Lavinia - atentă la nevoile clienților, vine întotdeauna cu cele mai eficiente soluții de promovare. O persoană cochetă și discretă, care transformă o idee bună într-un plan concret de marketing.

Design Department

Diana - creativitatea și ambiția îi curg prin vene. Draguță, săritoare și modestă, nu renunță până nu obține un sincer "Wow!" din partea tuturor.

Design Department

Alexandra - combinații incredibile, culori îndrăznețe, un ochi format și un simț fin al esteticii sunt ”uneltele” cu care lucrează pentru a face din orice proiect un trend.

Design Department

Cosmin - dornic să se afirme și să dea o notă masculină proiectelor. Este dispus să învețe tot ce e nou și nu ezită în fața provocărilor.

Programming

Ilie - cel mai comunicativ și creativ web architect. Mereu deschis la orice propunere și gata să depășească orice provocare.

Programming

Denis - ordonat, disciplinat, misterios. Putem spune că tace și face.