Cum obții rezultate

Postat pe 2019-04-05

Știm că oamenii pasionați de ceea ce fac, indiferent de domeniul de activitate, vor ca munca lor să aibă rezultate reale. Vor să știe că  produsul/serviciul lor face diferența și oferă valoare celor care îl folosesc.

Rezultate se văd acolo unde este pasiune, muncă multă și perseverență. Și muncă. Am mai zis? Multă muncă ...

Advertising-ul este un domeniu flexibil și foarte dinamic. În timp ce citești asta probabil Google re-testează și optimizează noul algoritm, Facebook îmbunătățește și optimizează procesul de targetare, iar dragii noștri inventatori sigur au lansat un nou gadget ce poate fi util în advertising. Cum? Îți vom dezvălui acest lucru în articolul următor.

Asta este una din marile provocări pentru advertiserii de pretutindeni: să obții rezultate atunci când mediile de care te folosești sunt în continuă schimbare. Dar nu facem noi asta de la începutul începuturilor?

Și cum obții rezultate? E mult mai simplu decât ai crede: ceea ce dai este ceea ce primești.

Vrei să te cunoască lumea? Fă ceva în acest sens. Zi de zi. Fii acolo unde sunt clienții tăi. Remarcă-te cu ceva, atrage-le atenția cumva.

Vrei feedback-uri pozitive? Ține-te de promisiuni. Surprinde-i într-un mod plăcut. Ia aminte la critici. Nu uita: uneori câștigi, alteori înveți.

Vrei mai mulți clienți? Oferă-le calitate și fii alături de ei! Dă-le sfaturi și idei, nu încerca doar să le vinzi noul-tău-superprodus-la-super-preț.

Rezultatele sunt confirmarea muncii tale.

Cum obținem noi rezultate? Voi da o mică parte „din casă”, în speranța că aceste sfaturi te pot ajuta:

Ascultăm clientul

Punem întrebări. Multe întrebări ...

Dăm drumul la treabă. Suntem People with Big Ideas, iar în birourile Yes avem nevoie de creativitate ca de aer. Fără ea, nu putem ;-)

Testăm, optimizăm. We do it again. And again.

Lansăm

Monitorizăm și acționăm rapid când se întamplă neprevăzutul. Mulți nu vor să recunoască asta, dar în lumea reală, apar și situații de criză. Important este să le gestionezi în timp util.

Învățăm și updatăm

Sărbătorim                     

Tu cum obții rezultate în ceea ce faci?


Până data viitoare,

Numai bine.

Echipa Yes Agency