10 Viziuni pozitive pentru companii pe timp de criză

Postat pe 2021-04-21

         Cu toții traversăm o perioadă care ne scoate, mai mult sau mai puțin, din zona de confort, dar până la urmă acesta e procesul prin care se dezvoltă perseverența și creativitatea.

         Îți prezentăm câteva idei pozitive, care să îți stimuleze optimismul, iar apoi te invităm să transformăm împreună teoria în practică.  

 

1. Primul factor decisiv în alegerea modului de promovare al unei companii este publicul țintă. Oricare ar fi domeniul tău, în această perioada publicul tău țintă este cu siguranță prezent în online, social media și mass media.  

Focusează-te pe aceste canale și profită de toate avantajele pe care ți le oferă!

 

2. #staiacasă și nu uita sa fii productiv. Hai să găsim împreună cele mai potrivite strategii de marketing pentru a asigura menținerea sau revenirea companiei tale pe piață.  

 

3. Reinventează-te! Ar putea fi cel mai bun moment pentru acel rebranding la care te gândești de mult.

 

4. Ai început să lucrezi la un proiect nou?  De ce să nu fie unul unic, sau cel puțin unic în felul lui :) După ce îl gândim până în cele mai mici detalii, îl lăsăm să își facă de cap în online, acolo unde va ajunge exact la cine trebuie, cu promovarea potrivită.

 

5. Rezoluțiile tale de la începutul anului s-au decalat? Nu renunța la ele, acualizeaza-le!

 

6. Venim în sprijinul tău cu pachete personalizate, adaptate constant la necesitățile companiei tale și iți oferim termene de plată de pana la 30 sau 60 de zile, pentru proiecte de design, promovare online sau strategii de marketing.

 

7. Un abonament de facebook personalizat îți poate asigura în continuare prezența pe piață și pe lista de priorități a clienților tăi. Stabilim împreună care sunt obiectivele tale, iar apoi ne ocupăm de tot ce înseamnă imaginea ta în social media, de la machetă vizuală și text până la targhetarea publicului ideal pentru tine.

 

8. De la 1 metru, 2 sau chiar de la sute de kilometrii distanță, cel mai important este să rămânem împreună, conectați!  

 

9. Situația actuală în business este un real test al capacității de adaptare pentru fiecare companie. Știm ca poți să treci acest test și mai avem câteva idei despre cum poți face asta.

 

10.   ________________________________

Așa cum spuneam, e esential să rămânem conectati, chiar și în condiții de social distancing.  

Așa că am păstrat acest loc liber pentru cea mai importantă viziune pozitivă - A TA!

Hai să o scriem împreună!

 

Pentru partea practică avem desigur și o "formulă", compusă din seriozitate, profesionalism și creativitate -> echipa Yes Agency, care îți stă la dispoziție chiar aici:  

0735 511 942

0735 787 351

marketing@yesagency.ro

 

                                                                                                                                  Echipa YesAgency